Recepty
- Jak připravit zdravé mrkvové kuličky s quinoou a čočkou?
- Sladká mrkev podle ajurvédy – jak připravit zdravý pokrm?
- Jak připravit podzimní těstoviny se zeleninou?
- Jak připravit špagety s oříškovým krémem?
- Jak připravit zdravé brownies z červené řepy?
- Krémová fazolová polévka – recept na zdravý a sytý pokrm
- Jak upéct kváskový dýňový chléb?
- Obilné knedlíky – jak je připravit bez mouky?
- Jak připravit bezlepkové dýňové muffiny?
- Jak připravit zeleninový salát s tofu a klíčky?
- Palačinky bez vajec a mléka – zdravý recept bez mouky
- Fazolový salát s tymiánem a octem – ideální na cesty a do lednice
- Jak připravit veganské palačinky bez vajec a mléka?
- Pikantní červená řepa s čočkou a kuskusem – Jak ji připravit?
- Jak připravit pikantní posypka z fazolí cannellini?
- Smetanová zeleninová polévka s pohankou – jednoduchý recept
- Restovaná zelenina s dýní a fazolkami – jednoduchý recept
- Pepřová omáčka na těstoviny – krémový recept s kešu a jáhlami
- Hlávkový salát smetanovou zálivkou bez mlékajednoduchý recept
- Řepný nákyp s fazolemi – jednoduchý recept
- Rýžové placičky se zeleninou a žampiony – jednoduchý recept
- Makový pudink s hruškami – zdravý dezert
- Zdravé kuličky raffaello bez cukru – domácí recept
- Zimní jáhly na zázvoru s dýní – zdravý a hřejivý recept
- Miso polévka s dýní a brokolicí – zdravý recept
- Celozrnná rýže s patizonem a květy – zdravý a barevný pokrm
- Proč klíčení vojtěšky a pěstovat mladé rostlinky – zdraví a vitalita
- Rýžové nudle v kari omáčce s hlívou a zeleninou
- Špalda s krémem z červené čočky – výživný recept
- Veganské špagety Carbonara s tempehem
- Špagety s brokolicovým krémem a piniovými semínky
- Mazanec z kvásku – tradiční recept na zdravé pečivo
- Míchaná tofíčka s dýní a zeleninou
- Perníkové sušenky bez lepku s lískovými oříšky
- Bezlepkové krekry z kokosové mouky s chia semínky
- Černá čočka Beluga s batáty a zelím – zdravý recept
- Quinoová polévka se žampiony a zeleninou
- Kuskusové hromádky se zeleninou
- Dip z jarní cibulky a fazolí
- Domácí směs koření Baharat
- Karamelizovaná zelenina s hořčicovou zálivkou – recept
- Farinata di ceci se zeleninou – Tradiční italský street food
- Quinoový salát se zeleninou a olivami – lehký a výživný recept
- Polévka na thajský způsob s rýžovými nudlemi a shiitake
- Osvěžující letní listový salát s kvašenou zeleninou a rukolou
- Chutné cuketové placky s ovesnými vločkami – jednoduchý recept
- Kořeněný pečený květák – lahodná a zdravá příloha
- Zeleninové špagety z cukety a mrkve s tofunézou
- Čočková pomazánka s dýní a cibulkou
- Těstoviny ve “vajíčku” (vegan)
- Vánočka hrnková z celé pohanky (bezlepková)
- Hlívové řízečky
- Manakeesh Zaatar jinak
- Jarní čočka
- Cuketový salát na korejský způsob
- Salát s mladými pampeliškovými listy
- Kváskový perník
- Špagety s rapini a žampióny
- Hlíva á la “kuře na paprice”
- Jasmínová rýže s ochuceným tofu a zeleninou ve woku
- Krémový bulgur se zeleninou a žampiony
- Zelené letní gnocchi
- Seitan na žampionech
- Letní salát s jedlými květy
- Smetanové fazole s červenou řepou
- Apple chutney – jablečné čatní
- “Pizza” pomazánka
- Fazolová polévka s černým kořenem
- Cuketové carpaccio
- Oxidovaný čaj
- Cizrnové Marry Me
- Ratatouille špagety z jednoho hrnce
- Bulgur s houbami a rajčátky
- Růžové noky s medvědím pestem
- Italsko-japonský wok
- Skromná buchta
- Arašídový hummus
- Fazole s fazolkama
- Glazované batáty s mrkví
- Veganská flákota
- Dýňová čočka s kokosem a čerstvými bylinkami
- Čokoládový krém – kroupový s karobem a kokosem
- Gratinovaná hlíva s krémem
- Miso polévka s klíčky
- Sladový puding
- Grilovaný “steak” z tempehu
- Mexické smažené fazole
- Vietnamské bezlepkové cá kèo chay
- Polévka z bílého chřestu jinak
- Gratinované tofu s rýží
- Omáčka z červené čočky a řepy s rozmarýnem
- Žampiony s fazolemi nafialovo
- Omáčka z černých fazolí s mandlemi
- Čokoládové pralinky s náplní
- Fíková zmrzlina s čokoládovou polevou
- Žluté asijské rizoto s quinoou
- Ovesné placičky
- Knedlík z rýže, jahel a vloček
- Jak udělat pražené kokosové máslo
- Semínkové trojhránky
- Červená čočka s uzenou paprikou
- Jarní kvásková polévka s kopřivou
- Jablkový chlebíček
- Špaldové galetky s krémovým srdíčkem
- Žitné perníkové koláčky
- Pečené křupky z cizrny – milují i ti, kteří jinak cizrnu nejedí
- Rychlý salát ze dvou ingrediencí se šťavelem
- Květáková polévka
- Quinoa s pečenou bylinkovou řepou
- Osvěžující ovocný pohár s agarem
- Pečená dýně Butternut
- Tofu po italsku
- Roláda plněná kešu sýrem
- Čirok s rýží natural
- Špalda sin carne
- Domácí směs koření Za’atar
- Teplý salát z celeru a tuřínu
- Letni quinoa
- Hustá mandlová polévka
- Čokoládová kaše z quinoi
- Ořechový kváskový chléb
- “Humrová” pomazánka z tofu
- Jednoduchá česneková omáčka z cukety
- Bezlepkové knedlíky z jahel a rýže
- “Rajská omáčka” z červené řepy